Despre mine


poza - despre mine

 

Niciodata nu mi-a placut sa vorbesc prea mult despre mine. Sunt situatii, insa, cand trebuie s-o fac. Aceasta este una dintre ele. Am sa fiu foarte scurt, deoarece sunt adeptul ideii, conform careia, faptele sunt cele care ar trebui sa vorbeasca despre o persoana. Ele te recomanda si-ti contureaza imaginea mai bine si mai sugestiv, decat orice CV sau prezentare, facuta la modul superlativ, cu nelipsitele cosmetizari.

Sunt absolvent de facultate tehnica. Si ce daca ? Ar spune cineva…Imi plac enorm de mult psihologia, sociologia, parapsihologia si in general tot ce tine de uman. Citesc foarte mult din aceste domenii, le studiez, le aprofundez, si cred ┬áca nu ma voi satura niciodata de ele.

De-a lungul vietii am avut sansa extraordinara de a lucra cu oamenii. I-am cunoscut foarte bine, i-am observat, i-am studiat si i-am analizat. Ma consider un fin observator al naturii umane, dar si al psihicului uman. Cred ca menirea noastra, pe pamant, este aceea de a evolua permanent, de a progresa, de a ne autoperfectiona. Consider ca dezvoltarea personala este cheia care ne deschide usa spre cunoastere. O studiez de multi ani si, cu siguranta, o voi face intotdeauna.

Imi plac oamenii optimisti si luptatori, oamenii care accepta provocarile, aceia care niciodata nu fac pasul inapoi. Imi place sa socializez si de cate ori am ocazia, o fac. Consider ca ” a citi ” este verbul mileniului trei. Iubesc sa citesc, iar pasiunea mea, pentru carti, nu are limite.

Imi place sa privesc, pe geam, cand ploua, imi plac garoafele, albastrul cerului senin si muzica de calitate. Sunt un autodidact declarat, imi place sa invat, sa aflu lucruri noi, iar curiozitatea mea, uneori, ma surprinde si pe mine.

Inchei, dar nu inainte de a-ti spune citatul meu preferat :

” toata lumea stie ca anumite lucruri sunt irealizabile, pana cand vine cineva care nu stie acest lucru si le realizeaza ” (Albert Einstein)

Te astept, cu drag, pe blogul meu.

Sa auzim de bine,

2368 Total Views 1 Views Today
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *